Tågluffen: Berlin


De tre översta bilderna är Karins och dom andra är Ebbas.
Detta är alltså Berin, en helt fantastisk stad, särskillt om man är vegan! Vi tog oss både till veganz, en helt vegansk mataffär kombinerat med kaffé. Och vöner, ett ställe där jag åt mig första kebab(vegansk såklart). Båda ställena rekomenderar jag starkt! Ett annant ställe vi åkte till var west side gallery, en ca 1 km lång bit av muren som är bevarad. På muren har konsnärer fått måla, det var fint och ashäftigt! Jag vill verkligen åka tillbaka till Berlin, tror det finns massa mer att upptäcka. Och jusdet, vi fick åka typ pendeltåg gratis med våra interrailkort vilket var otroligt smidigt! Efter denna coola stad så åkte vi vidare mot Prag.
 

Tågluffen: Amsterdam


Karins bilder och dom tre nedersta är Ebbas bilder från när vi var i den jättefina parken vondelpark.
Amsterdam var något av det häftigaste och konstigaste jag varit med om. Staden var ganska liten och väldigt vacker. Många kanaler och fina hus. En dag var vi på en superbra marknad vid namn waterlooplein som jag verkligen rekommenderar! Sen så va det ju den andra sidan, den mer välkända. Drogliberalismen är verkligen extrem, vi bodde dessutom i centrum, i utkanten av red light district. Coffeeshops överallt, och lukten... Sen så gick vi längst en "red light district-gata" på kvällen en gång. Det var en av det mest chockartade upplevelserna i mitt liv, och hemskaste. Men trots detta tycker jag fler borde åka till Amsterdam! Det är en upplevelse kan jag lova. Efter Amsterdam åkte vi vidare till Berlin.

Tågluffen: Köpenhamn

Tänkte att jag lika gärna kan börja blogga bilder från tågluffen. Detta är från våran dagslånga vistelse i Köpenhamn. Det är Karins bilder och den nedersta är Ebbas(z). Tycker översta bilden är väldigt charmig
Vi låg och solade, åt och slappade hela dagen i en park.
 

Hold my hand

Har haft världens finaste helg med dessa fyra fina tjejer. Älskar att vara i stugan så mycket att jag spricker. Det är det bästa stället jag vet, och det blir inte sämre när jag är där med dom jag tycker mest om. 
 
 
 

Bye

Hejhej nu drar jag till detta ställe(kallat "stugan" eller "Varuträsk")  med Ebborna, Karin och Siri! Ska njuta av den sista tiden med grönska och sol(förhoppningsvis).
 
 

Dom sista sommardagarna

Lite bilder från Stockholm!
 
I morgon börjar jag tvåan, massa nya ettor och nya ämnen och saker att göra. Vilket jag faktiskt välkomnar. Rutiner, prestera och få känna sig lite bra. Börja träna ordentligt igen, och lära mig saker! Dock kommer jag säkert bara uppskatta det i några veckor. 
 
Det är höst i Umeå nu. Känns i luften. Jag tycker om det, allt är friskt och rent. Snart blir löven vackra och man kan plocka trattkantareller. Det kommer bli en bra höst, annars kan man ju alltid romantisera mörkret. 
 
 
 

Så går hjärtat mitt sönder. Det har varit ett ensamt år

 
Instagrambilder från helgen!
 
Så galet bra helg!!! Varit med mina finaste, vandrat runt i en av dom bästa städerna(shoppat) och så klart kent. Gick upp 4 på morgonen för att börja köa, fast det var ju ingenting jämfört med dom som köat i 3 dygn. Det var astrevligt att köa! Chillade och pratade med trevliga människor hela dagen. Fick i alla fall nummer 47 av de 16 500 personer som var där. Hamnade längst fram i mitten så jag är så nöjd man kan bli. Konserten var helt fantastisk, dom spelade cowboys, och sjukhus. Dog. 
Nu är jag hemma i Umeå, trött och glad. I morgon ska jag baka mitt första surdegsbröd, hoppas det går vägen.

Exakt en tusendel försent

 
Polckade blåbär i söndags.
 
Taggar kent i helgen, är dödstrött men i morgon är sista jobbdagen i alla fall. 
 
Ska drömma mig tillbaka till tågluffen nu, genom att kolla på bilder. Ska blogga dom snart.

Ingen kommer till ditt försvar

När jag var i stugan för några helger sen så åkte till min kusin, hennes sambo och mitt galet söta kusinbarn Betty(översta bilden). Dom bor så otroligt fint! Har en gigantisk trädgård(2 hektar stor!!) som är jättevacker. 
 

The world wont listen

Min kropp är död. Trött, ont i huvud och  hals. Fattar inte vad som är problemet? Har varit sjuk sen trästock. Vill kunna träna och orka göra saker.
 
Har exakt just nu skaffat tumblr. Sent ute jag vet. Vet även att det kommer bli min undergång(beroende... Därför jag undvikit det) Namnet är gronatapeter
 
 
 

Ensammast i Sverige

 
Hade picknickfrukost med Gustaf och Siri i morse, asmysigt! Sen kom det förbi två tågluffare som av någon anledning hamnat i Umeå. Dom slog sig ner ett tag, fett trevligt.
 
Bra dag! Har hunnit göra en surdeg, veganglass med kakdeg(asgod!!!), hummus och plockat blåbär!! Produktiv i köket och skogen.
 
Nu: Twin Peaks

Polaroid

Köpt en till kamera idag, en polaroid! Är svintaggad på att prova den, ska köpa film när jag åker ner till Stockholm.
 

Låt dom komma!!!!!!!

 
Hade en helt grym kväll i baggböle med dessa vänner i onsdags. Bästa på länge. Åt mat, snackade, hittade en bil i diket osv. DESSUTOM så blev vi spontana och nu har några av oss bokat en resa till stockholm nästa helg och köpt biljetter till kent som spelar på sjöhistoriska då. Är så galet taggad!! Är där hela helgen, fredagkväll till måndag. Bästa avslutningen på lovet som jag kan tänka mig. 
 
Nu ska jag fortsätta sova.

That joke isn't funny anymore

Kulig bild
 
Är dödstrött!!! Även fast jag typ bara kollat på os hela dagen(och städat). Känner mig död. Har träningsvärk också. Kanske för jag promenerade i tre timmar igår. Satan vad jag är otränad. 
 
Nu vill jag bara lyssna på musik och äta. Fast efter middagen ska jag jobba lite mer, med något annat. Härligt.

Hands

Finaste syster
 
Är dödstrött efter en jobbdag då jag bara solat.
Får hålla någons hand första gången på länge. Rut<3 Sötaste tanten i världen.
 
Peppad på hösten även fast jag borde njuta av lovet. Vill göra massa. Engagera mig, lära mig saker, lära känna nya människor, förändra saker, laga mat osvosv.
 
Kollar på os-boxning och blir taggad på att börja så smått igen till hösten. Vill gå en match någon gång. Och helst vinna den.
 

Go Right Ahead

 
Var i stugan i helgen och det var så otroligt skönt. Kollat os, läst, ätit god mat och sovit. Behövligt. 
Körde dessutom halva vägen hem! Kände mig bra. 
 
Lyssnar på The Hives och vill se dom igen. Och kent. Gud vad jag vill se kent igen.

3/8

Myskväll med tjejerna ovan+Karin i onsdags. Åt så jävla gott och mycket.
 
Bestämde mig igårkväll för att åka till stugan och skellet över helgen, så tar en buss om 35 miuter. Sitter på bibblan och väntar nu. Har haft en kul jobbdag, trivs faktiskt otroligt bra! 
Nu ska jag dra!!

Mountains crave

Har ett bra sommarjobba med en massa gulliga gamlingar, trivs!
Är galet taggad på att flytta hemmifrån just nu. Laga massa mat och inreda.
Trött och halvsjuk men faktiskt glad ändå. 
 

RSS 2.0