Mnemonic devices

'Karins bild.
 
Har hittat skalet till en 126 film nu, på tradera i en kamera!!!! Ah så jävla skönt!!! Är jättetaggad på att prova göra egen film osv!
 
-Provat ny pluggteknik idag genom att rita små bilder till allt jag ska komma ihåg. Med färger och allt! Får se hur det går på provet på fredag... Eftersom det är just minnet jag har prov på så tror jag utifrån mina kunskaper starkt på detta.
 
-Idag har Siri också klippt mig, skönt som fan. Älskar att ha kort i nacken!!
 
-F! möte ikväll som vanligt. Nu är jag trött och less och ska nog fika+lyssna på lite tankesmedjan(LIV<3<3)
 
 
 
Annars ska jag till Stockholm i helgen och längtar ihjäl mig. Saknar Agnes osv.
 

2012-11-26

Har tråkigt och tar egobilder med camen. Jag kan fan inte inte ha något att göra. Väldigtväldigt jobbigt blir det:(
 
Något jag önskar mig i julklapp: 126 film eller bara skalet från en 126 film! Snälla, gud vad jag skulle bli glad. Är fan omöjligt att få tag på! Eller, jo, på e-bay för flera hundra..
 
Har tänkt på en grej som folk inte verkar fatta. När det gäller användandet av hen om transpersoner. Många benämner transpersoner som inte gjort operation eller håller på med det som hen vilket jag tycker är ganska felaktigt. Trans handlar ju om kön, att man verkligen medveten väljer ett kön. Som om man definierar sig som tjej men har en mans kropp så blir man en blandning(många verkar tro det, att hen är en blandning av de två könen men det är ju till för att man inte är tjej eller kille, eller att könet inte är rellevant), eller inget kön alls? Definierar man sig som tjej är man väl tjej? Kan tänka mig att det måste vara skitjobbigt när man verkligen kämpat för att få folk att benämna en som tjej/kille och så börjar folk kalla en hen.
Men tycker hen är typ världens bästa ord om det används rätt. Blir så glad när jag hör att folk använder det! Praktiskt som fan ju.
 

Jag vet varken in eller ut längre, Men jag såg den skarpa kurvan kring din mun

Siris bild från igår då hon, jag, Ebba och Karin for till bildmuseet och kollade fina utställningar. Blev jättetaggad på att fota mer! Analogt helst. Har ju film till min polaroid men hittar bara inget bra tillfälle att prova den. Varje bild kostar ju skitmycket. Och vill köpa 126 film till mina instamatic... 
 
Tränat massa idag och känner mig underbart trött i kroppen, måste unna mig att träna oftare.
 
Grämer mig inför veckan och längtar till nästa helg.
 

I’ll come back from wherever I’ve been

Några år gammal analog bild.
 
Äntligen fredag! ÅH vad efterlängtat!! Ska dessutom på impro ikväll=kommer äga!
 
Finaste låten att lyssna på när distans suger: The longer the waiting(the sweeter the kiss) av Anna Ternheim. 

Jag vill känna pulsen från stan igen

Analoga bilder från trästock
 
En intressant grej jag har tänkt på lite, och som jag snackade med någon(?) om för ett tag sen. Det är ordet human och dess betydelse. Betyder då människa men används genom att beskriva vänlighet, omtänksamhet osv. Tex, man kan beskriva vegetarianism, att inte äta kött, som humant. Vilket egentligen är askonstigt, för normen bland människor på denna jord är väl att äta kött?
Som att vi människor är jättesnälla och vänliga varelser. Att det är humant att inte kriga och att typ bry sig om miljön. Men det är ju vi som krigar och vi som förstör jorden? Vilka skulle det annars vara? Djuren? Beter man sig ohumant och dåligt är man då djurisk? Och att djuriskt ska vara ett dåligt ord? Som att djur är farligare, och ondare än männisor. Bara jättedumt och fan vad vi människor tror gott om oss själva.
 

The next time I hold you, I’m not letting go

 
Helgen var skitbra! Världens finaste Agnes va här och gjorde mig glad. 
 
En jättetrött dag idag, somnade ordentligt på psykologilektionen och det är kolsvart ute. Avslutar dagen med träning, kommer somna gott i natt kan jag lova. 
 
 

2012-11-15

Har för lite motivation och för lite tid för att fota nu för tiden. Hoppas det bara är en svacka.
 
Idag har varit en hopplös dag. Utan lust, ork, energi eller något alls. Har legat död i min säng ungefär hela dagen. 
 
Men snart är det helg och snart kommer en fin person hit och snart är det faktiskt jullov. Och en månad till Refused.
 
Lyssnat på jesus and mary chain och Iggy and the stooges idag. Det var ju bra i alla fall.
 

Tågluffen: Analoga bilder på resandet

Analoga bilder från tågresandet och från olika mellanstopp.
 
Trött, fullbokad, orkeslös, längtande.
 
Men idag blir en bra och välbehövd dag. Ska åka skates med Karin och sen baka tårta för att fira att världens sämsta matteprov är gjort, och för att vi vill.
 
Lyssnar på Ebba Grön. Sataan vad bra dom är
 

9/11

 
Bild från insta då jag var panda, och bild på mig nu. 
 
Trött som vanligt med fruktansvärt lättad över att det är helg. Håller på att improvisera ihop en paj, ska på middag med F! ikväll nämligen. 
 
 

Valvaka och förvirring

 
Bilden är tagen några minuter efter vi fått veta att Obama vann. Underbar stund!!! Vi hade valvaka=sov en och en halv timme sammanlagt. Men det var det värt det, intressant och spännande som fan. 
Dock är jag otroligt trött just nu. Jättejättetrött. 
Ska sova och drömma om fina saker.
 
Vill ha pengar. Det borde inte vara viktigt, men just nu känns det viktigt. Resa, kläder, böcker, skates osvosv. 
Är inne i en av mina ostabila perioder. Vill bli rebell som faaan. Bara hata på hela världen och inte anpassa mig och bara skrika lite. Och klä mig extremt åt något håll. Typ skinhead är jag jätteinne på. Sitter och googlar massa bilder på kläder hela tiden. En ganska bra ostabil period, dom brukar vara bara jobbiga för jag är förvirrad och osäker i mig själv. Dock kommer det ju spåra i slutet, blir intressant att se.
 
Äh, godnatt.
 

2012-11-05

Jag har haft ett svinbra lov, dock gick det alldeles för snabbt. Har bland annat varit nere i Stockholm hos denna ofattbart fina tjej på bilden, Fotade tyvärr inget mer än detta, var för upptagen med att ha det bra.
 
 Är trött, har ont i huvudet, less på skolan redan, saknar och fryser. Men är glad också, faktiskt. På grund av bland annat: Längtan, snart jul, inspirerande människor, mat och sömn.
 
 
 

RSS 2.0