Låt stå

 
Två bilder från Göteborg, då jag och Filippa var där på kongress. 
 
Kom hem för några timmar sen efter ha åkt nattåg från Stockholm. Hade en jättebra helg, med möte och Agnes. Ska ner nu i helgen igen så jag behöver inte sakna henne allt för länge i alla fall. 

Hey princess

 
Nu har jag fått min hemmagjorda instamaticrulle framkallad! Så himla kul att det funkade. Med min otur den senaste tiden gällande analogt fotande så trodde jag inte det skulle bli några bilder. Men det blev ett gäng analogt suddiga foton.
Här är en charmig på mig och Agnes. Ser så förbannat allvarlig ut. Ikväll får jag träffa henne igen efter tre och en halv vecka(alldeles för lång tid)

Livets teater

 
Gjort bort ett prov idag men har fortfarande massa plugg kvar. Men i helgen får jag i alla fall träffa Agnes och ska även på mitt första styrelsemöte med fi. Är väldigt taggad!
 
Är det någon förutom jag som känner igen introt till Håkans nya låt "det tog så lång tid att bli ung?" Det är exakt som introt på en annan låt men jag kommer inte på vilken!

Lemon

 
Hemma efter en helg i Helsingfors. Det var soligt och fint, en jättevacker stad! Fyndade även kläder, muminmugg och vegangrejs!
Jag ska skicka min egengjorda 126 rulle på framkallning idag, mycket spännande!!

Fri till slut

Kolla så fina!!
 
Jobbat hela dagen och lyssnar på Håkan så snart jag får tid. 
 
I morgon bär det av till Helsingfors med pappa! Planer på god mat, mumin och förhoppningsvis en stad med mer vår.

Du kanske aldrig når dit du vill nå, men du når mig

 
Föreställningsvecka, är statist på treornas föreställning. Det är jättekul och en väldigt bra pjäs! Kom och kolla! Premiär ikväll klockan 19 på midgårdskolan.
 
Planerar sommaren. Så mycket jag vill göra, så lite tid(och pengar). Är det någon som ska på way out west?

Tell me all those things who aren’t done

 
Idag blir det att plugga matte med Ebba, kanske njuta av solen och med all säkerhet lyssna på Håkan. Gud så mycket bra musik det finns. Lyssnar just nu på the knife och jag kan inte vänta tills jag ska få se dom. För jag måste åka till way out west, jag bara måste!

Wrap your arms around me

 
 
Äntligen fredag. 
Är trött, har ont i magen, vill bara sova. Ska i alla fall få en ny medicin idag. 
Oordning och kaos.

A cherry on top

 
Jag har fotat massa i vinter men bilderna har fuckat upp sig så det har blivit ca en halv rulle. Den gick egentligen sönder men lyckades rädda några få bilder. De flesta från fjällenresan. 
Köpte ännu en till kamera i Göteborg i helgen, den är väldigt fin och ganska så gammal. Vi får se hur den funkar!
 
Lyssnar på The knifes nya album och det är väldigt bra. Speciellt men bra. 

Nu jävlar!!

I helgen så var jag på feministiskt initiativs kongress i Göteborg. Jag träffade så otroligt mycket smarta och drivande människor, nu är jag så förbannat taggad! Har lärt mig så galet mycket och vill bara ut göra revolution! Jag blev även på kongressen valt till styrelseledarmot i partistyrelsen. Jag känner mig hedrad!
 
 
 
Det är väldigt många i Umeå som jag pratat med som stödjer fi men som inte har tid att engagera sig och komma på möten. Har även snackad med folk som säger att dom ska bli medlemmar men som inte har blivit det. Därför tänkte jag ta initiativet åt er. Eftersom vi inte får in pengar förutom genom medlemmar och bidrag så är detta ganska så viktigt för oss. 
Vill du bli medlem så klickar du här och följer instruktionerna. Det kostar 50-500 kronor. Annars så kan du kontakta mig så fixar vi det med kontanter. 
Om du går in på länken står det även hur du ger gåvor och stödjer oss. 
Tack så mycket för hjälpen! Alla är också såklart välkomna till våra möten, varje onsdag klockan halv 7 på hamnmagasinet. VI behöver varje litet engagemang vi kan få, för vi ska fan komma in i fullmäktige 2014!!

RSS 2.0