Q/A del 3


Hur känner du då du tänker på framtiden? 

Typ panik. Alltså är jättestressad över framtiden. Över att gå ut skolan och ha alldeles för många möjligheter. Hitta boende och jobb i Sthlm. Pugga/ inte plugga osv. Men lite kul känns det väl också.


Vad är det godaste du vet?

Serri typ avokado på macka med salt. Eller kantareller. Eller typ all mat, älskar mat.

 

 När är du som gladast? 

Typ när jag är med Agnes och mina vänner. Och när jag är i skogen/i stugan.

 

Favoritserie? Förutom orange is the new black(ifall du tänkte svara det) 

Ehe alltså såg ut första säsongen för några dagar sen och sataaan vilken bra serie!! Men alltså Dexter är en serie som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

 

Vilket är ditt favoritämne i skolan, och vad vill du jobba med som vuxen? Just nu tror jag det är samhällskunskap och etik och människans livsvillkor. Man får snacka en massa politik hela tiden vilket typ är det bästa jag vet. Det är det jag vill hålla på med också. Politiska frågor på något sätt.


 Bästa resan du gjort, och nästa resa du vill göra.
Bäst hitintills är lätt tågluffen förra sommaren. Så galet bra resa. Ska till kina på fredag och det kommer nog också blir hur coolt som helst. Men annars skulle jag vilja åka till new york, Nya Zeeland, Brasilien och en massa andra ställen.


 Jag älskar frisyren du hade förra sommaren, vad sa du till frisören för att få den, eller klipptes du av en kompis?
Har inte klippt mig hos frisör på väääldigt länge. Det är kompisar som klipper mig. Oftast Siri. Det var hon som klippte den frisyren, och hon och Félice permanentade det. Ska faktiskt permanenta det snart igen!! Saknar lockarna…

 

Vem älskar du mest i klassen förutom mig? 
Eller förresten du kan inte välja bort mig. Det är mig du älskar mest. Tack så mycket. Älskar dig också. Och mig.

lol

 

Dricker du bara vegansk öl/vin? 

Nä alltså tyvärr har jag jättedålig koll på just det där. Dricker i princip aldrig vin och dricker mest svensk öl vilket nästa alltid är veganskt. Men nej jag har dumt nog dålig koll på just detta.


Teoretiskt sett, tycker du att alkohol borde förbjudas helt? 

Ja absolut. Jag tror det förstör mer än det tillför för samhället, och visst jag dricker alkohol själv och tycker mycket om öl men för mig är det inte så viktigt. Jag kommer aldrig drick alkohol inför mina barn. Inte ens en öl till maten, jag tror det normaliserar ens syn på alkohol.

 


Hur ser du på att cigg/snus är så "coolt" bland oss ungdomar, och att rökning ökar mest bland tjejer?

Jag vet faktiskt inte, såklart det är jättedåligt att något så skadligt anses coolt. Jag skäms över att jag själv har fallit för det. Det är så svårt att komma åt det problemet verkar det som. Skrämseltekniken vekar inte funka.

 Anledningen till att rökning ökar bland tjejer tror jag har mycket att göra med att könsrollerna har förändrats. Att tjejer inte behöver vara lika ”fina” som förr. Men det suger ju såklart att det ökar, vilken målgrupp det än är och vad det än beror på. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha min frippa på översta bilden!!! Jag ser ut som min mamma

2013-10-22 @ 19:17:52
Postat av: Anonym

Hahhahaahaha ps såg den där feruktansvärt töntiga "vem älskar du mest i klassen"-kommentaren och det är inte jag!!

2013-10-22 @ 19:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0