The lakes we skate on

I kväll har jag lyssnat på Säkerts nya engelska skiva. Lite konstigt att höra eftersom ljudbilderna är exakt den samma och texterna direktöversatta till engelska. Det är som att lyssna på samma låt... Men ändå inte.
Sen har jag också lyssnat på Liv Strömquists intervju av grön ungdoms ena språkrör Maria Ferm. Mycket bra.

Can I

Lekt, improviserat och haft grymt kul två förmiddagar i rad. Fantastiskt.
Min mattelärare är coolast i världen! Hon åkte på expedition till svalbard efter hon tagit studenten. Där hittade hon en död man och nazistbestick. Har jobbat i sydafrika men var tvungen att dra för att det blev gerillakrig och dom eldade upp hennes arbetsplats. Hon är nu 65+ och är inne på sitt sista år innan pension. Efter det ska hon tydligen flytta till sydamerika och jobba som au pair. Vill bli som henne.

Kommer allt tillbaks

Dom här bilderna är tagna för exakt ett år sedan. Ser typ lika dan ut nu, fast fulare. Kul.
Kollat på andra bilder från hösten och vintern. Shit vad dom var bra. Många bilder tog jag och mycket gjorde jag.
Känns faktiskt inte som att det kommer bli jobbigt med höst, snarare mysigt. Stora tröjor, te, kompisar. Vintern är en annan sak. Man kan ju göra det bästa av det. Men varmt och ljust blir det aldrig. Men det ska nog gå att ta sig igenom.

Berg

När vi var i Italen åkte vi upp till bergen. Det var en av dom absolut vackraste platserna jag någonsin varit på. Bilderna visar dock ungefär ingenting, tyvärr.


Throw your skinny body down, son!

Det känns kul att gå till skolan på morgonen. Okej, det har gått en vecka, men ändå. Jag har gjort rätt val av linje i alla fall.
Lyssnar nästan bara på The Smiths nu för tiden. Dom är så fantastiska.


Do it

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2885002/gronatapeter?claim=77ye3ucpbgf">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Följ mig på bloglovin

Trattmacka

Såg nu att menyn ligger över bilden... Fixar det sen.

Har ju börjat gymnasiet sen sist. Teater på Midgård och det är underbart. Min klass är väldigt teater och väldigt bra. Att ha teater på schemat känns helt sjukt. Nackdelen med det hela är att man är en ful liten etta. Gud vad folk är snygga! Inte kul för ens självförtroende.

It was really nothing

Nu börjar jag äntligen blogga här. Bloggen kommer bli finare någon gång framöver. När vi får våra skoldatorer. Tills dess så får ni nöka er med detta!
Gud vad det är skönt att bilderna ser någorlunda normala ut här på blogg!

testex


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0