Le garage

 
Åt på le garage med familjen för någon vecka sedan och firade Bodil i förskott. Jättegott! Dom hanterade min vegankost riktigt bra och man kände att dom ansträngde sig. Dessutom har dom ekologiskt och mycket närproducerad mat. 

Ceremony

 
Hade en jättetrevlig kväll i fredags hos Elin med en massa fina människor. Vi satt ute hela kvällen och det blev nog droppen för min kropp. Ligger hemma med halsont, hosta och en snorig näsa. Börjar jobba i morgon så timingen är kanske inte den bästa. 
 

Kameror

 
Här är det 3 kameror jag köpt den senaste veckan. 2 st i instamatic-serien och en plascaflex. Har googlat sönder på instamatickamerorna och man behöver 126 film till dom. En film som inte tillverkas längre. Det finns dock på e-bay med där dom gick ut på 80-talet(om man har tur). Dock finns det dom som tillverkadest som senast 2007 och borde vara fungerande men dom är helt omöjliga att hitta. Funderar på att göra en egen variant, sätta i en 35mm rulle i "skalet" från en 126 rulle. Ska tydligen funka. För jag vill otroligt gärna prova dom!! 
Den nedersta tvekar jag på att den funkar men det var så jävla snygga så jag köpte den ändå.

Olofsfors och funderingar

 
Var på Olofsfors bruk igår, var exakt likadant som tidigare år och dom hade fortfarande goda mackor. 
 
Jag har en mardröm. Det är att jag inte kommer att vara nöjd med mitt liv och mina bedrifter när jag blir äldre. Att jag kommer känna att jag inte har gjort tilltäckligt. Jag vet exakt vad jag vill hålla på med, det är ingen fråga om saken. Jag vill jobba för jämställdhet på alla sätt som det går, förändra den här världen till något bättre. Det är det jag brinner för, det är helt enkelt det jag ska göra. Kan inte tänka mig något annat. Men det finns för mycket som behöver förändras. Och jag vet att jag aldrig kommer att bli nöjd. Jag vet att min mardröm kommer att slå in. Jag kommer aldrig kunna göra tillräckligt och det gör mig så rädd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. NU vill jag göra något, åt allt. Jag hatar att jag blir så jävla ledsen av detta satans patriarkat. Jag blir ledsen, arg och frustrerad. När jag blir inspirerad är det på grund av andra människor som är arga med mig, när dom också vill göra något åt att det är ett helvette att vara tjej. När jag innser att det finns så många som brinner minst lika mycket som mig!
 Kan vi inte bara inspirera varandra? För det finns så jävla många som vill och det glömmer jag ofta. Jag tror det är många som glömmer det. 
Lyssnade på Nour el Refais sommarprat för andra gången igår, och satt uppe länge och kollade på massa youtubeklipp med henne. Fysatan vad hon är bra, blev så sjukt inspirerad!!! Vill lära mig och allt och förändra allt. Snälla inspirera mig!! Tillsammans kanske vi kan komma i alla fall en bit på vägen till tillräckligt.
 
 

Canon 50mm/1,4

 
Nu har jag äntligen köpt ett nytt objektiv! Blev ett 50mm/1,4 och köpte även till ett polar-filter. Det är ett filter som funkar typ som solglasögon. Tydligare kontraster, tydligare färger och tar även bort lite blänk osv. Nöjd och skönt att fota digitalt igen! Under sommaren har jag ju bara fotat analogt(4 rullar som jag ska scanna in när jag kommer i kontakt med en scanner, vilket kan ta ett tag), detta har gjort mig stört peppad på analogt!! Har dom senaste dagarna råkat köpa 3 analoga kameror faktiskt... Skriver om dom sen. 

Hemma!!

Här är lite instagrambilder från luffen som för övrigt har varit typ det bästa jag gjort. Fysatan vad grymt det har varit. Kommer massa bilder framöver såklart, och historier!
Nu sitter jag i soffan hemma och är sliten och sjuk. Åkte direkt upp till trästock efter hemkomst vilket var fett värt   även fast det nog är anledningen till min svullna hals och snoriga näsa. 
Känner mig knäpp, det är overkligt att vara hemma. Det händer både för lite och för mycket. Bakom förvirringen är jag inspirerad som tusan, vill göra så stört mycket saker!! Umgås, klä mig snyggt, fota, inreda, laga mat, träna, promenera, resa ännu mer, övningsköra och städa till och med. 
Nu ska jag duscha, väldigt välbehövligt. 
Puss på er alla saknade och inte saknade människor!

and nothing can stop you from dancing

 
Emma-Lisa, och en bild på mig som egentligen är väldigt ful, men tycket ändå om den.
 
Snart hemma, men än är jag i Kroatien och solar.

just like a waltz

 
 

That the heart beats in threes

Troligtvis är jag nu i Berlin, och troligtvis har jag det också sjukt bra.
 

They try to remember but still they forget

 
Finafina Karin och Ingrid.
 
Just nu är jag i Köpenhamn med hon till vänster och två tjejer till. På väg ut i Europa och fyfan vad kul vi kommer ha det!!

The piano is not firewood yet

 
 

RSS 2.0