Trollvinter

Här har ni min första tatuering. En bild från Tove Janssons bok trollvinter. 
Det var väldigt lätt för mig att komma på att jag ville tatuera någon bild av Tove Jansson. Hon är en av mina favoritkonstnärer och min bandom har i princip bestått av mumin. Mamma är en riktig nörd så jag bor i någon slags mumindal.

AKA

Vi var tre stycken som tatuerade oss i Belin. Alla av snubben ovanför, som var så otroligt duktig! Ska visa min snart. Är verkligen jättenöjd!

Berlin 2

 
Jag saknar Berlin. Friheten att bo i en lägenhet med sin flickvän, att inte ha några måsten. 

Är inte riktigt inne i vardag än. Känner mig småförvirrad när det gäller det mesta.

Berlin 1

Framkallat den första rulle från Berlin. Tog med tre olika kameror och dessa är fotade med pappas gamla pentax. Min första analoga kamer och som kanske är lite av min favorit. 
 
Vi bodde i en fantastisk lägenhet. En vägg var bara ett stort fönster, en balkong med skyltdockeben och en gigantisk himmelsäng. 

Kent


I lördags såg jag kent för tredje gången. Förra gången jag såg dom, nästan för precis ett år sedan, träffade jag min nuvarande flickvän för första gången.
 På köpet fick jag även se men barndomsidol Robyn, en tråkig Lars Winnerbäck och ett svincoolt förband. 
Vi köade hela dagen och även fast det var ganska kallt så hade vi det rätt så trevligt. Fina människor osv.


Pride

Första gången jag deltog i Stockholm pride var i år. Vi gick med F! och det var fantastiskt. Alla var så glada, och det var så galet många intryck. Vi dansade fram i fem kilometer i den outhärdliga värmen. Så efteråt kanske vi inte var så jättepigga.
Ikväll drar jag till Stockholm igen. För att se kent med världdens finaste. Blir helt ok

Femtastic

Bilder från grymma femtastic som var på Scharinska för några veckor sedan. 

Hemma

Nu är jag hemma från Berlin och har även avklarat den första skoldagen. Har så mycket att berätta om från resan, men tänker att jag gör det samtidigt som jag publicerar bilderna. Hade tre olika kameror med mig och alla rullar är inte färdigfotade än så får se när det sker. 
Nu börjar hösten. Skolan känns ok. Har ju faktiskt bara ett år kvar och dessutom kommer det bli så jävla kul för kommer fylla det med så mycket politiskt arbete det bara går!! Snart ett år till val och satan vad vi ska jobba för att rasisterna ska ut och feministerna in!!

Trästock del 2

 

Trästock del 1

 

kamp

Vi kan fan göra det här tillsammans. Den här världen som vi lever är vår värld och vi kan göra den till en bättre plats.
Jag blir så ofta ledsen och frustrerad över att jag inte gör tillräckligt. Sen kommer jag på att det finns så många som kämpar för samma sak. Som har samma mål. Vi kan luta oss mot varandra!!!

2013-08-05

Denna helg har jag spenderat i Stockholm. Gått min första prideparad i huvudstaden. Det var jätteroligt men så galet varmt. Dansade fram i flera kilometer. 
Har även införskaffat ett par nya skor+sockar. Så nu är jag ganska redo för Berlin, drar på fredag!!!

RSS 2.0