2013-01-30

Jävla gullig bild från i somras! 
 
Har ingen energi, vill mest bara sova. 
Ska välja inför trean och kollar runt på universitetskurser och linjer. Egentligen sjukt att man ska behöva göra det nu. Vill bara inte mer just nu. Inte ett och ett halvt år till. 
 
 
 
 
 

Now you should be holding me

Sen sist har jag spelat två teaterföreställningar som faktiskt gick bra(väldans kul var det) och framförallt varit i Stockholm hos syggingen på bilden. Ellen Page-filmer, fotografiska, mat, mys osvosv. Bra helg!
Nu ska jag ju dock "bara" uthärda två veckor tills vi ses igen. Distans gör en galen. Bipolär i alla fall.
 
Plågar mig själv genom att lyssna på the knife. Kan fortfarande inte fatta att jag troligtvis inte kommer få se dom.  
 
Borde göra något nödvändigt nu. 
 
 

2013-01-21

Hemma från teaterrep och är helt slut. Ska spela några scener ur en pjäs som heter räddad på torsdag. 18.20 och 20.00 på midgårsdskolan(teatersalarna). Kom och kolla!
Fick idag veta att jag har sommarjobb också, så ofantligt skönt! Kan äntligen börja planera sommarlovet.
 
 

Ny frisyr

 
Klippt av mig håret nu! Så otroligt skönt!!! Tyckte om min lockiga lugg men den var som ivägen och blev så lång och dryg. Så ja, nu är den borta. Ska nog tona håret mörkare ikväll också.
 
Idag är en bra dag. Känner mig utvilad och peppad. Kanske för att jag bara ska klara av några dagar till, sen får jag träffa Agnes igen. Att inte ses på tre veckor är en skitdum idé faktiskt. 
 
Idag ska jag: Lyssna på musik, läsa repliker, nominera mig till F!s nationella styrelse, läsa och åka på inflyttnigsfest. 
 
 

you're the only thing i ever want anymore, we'll live on coffee and flowers

En till början ganska bra dag som efter en informering i aulan vände till en skitdag. Om valen i trean. Fy. Detta skolsystem är så absurt och det krävs så mycket av oss elever. Det är inte meningen att man ska få magkatarr när man är 14. Blir ledsen och hopplös och arg. Vill bara ge upp, men det är ju inte ens ett alternativ. 
 
Är så fruktansvärt stressad just nu. Fattar ju inte, jag som ändå har försökt ta bort en massa saker. 
 
Ska sova kanske. 
 
Ja.
 
The national. Fortfarande ack så bra.
 
 

Everywhere there's people with no flowers in their hair

Två av mina favoritbilder från den senaste rullen, båda tagna med macroobjektivet.
 
Skola, tränar, lyssnar på echo and the bunnymen(som är sanslöst bra), försöker få tiden att gå snabbare. Tjejmöte idag det blir ju i alla fall kul.
 
I morgon släpps the knife-biljetter till deras sverigespelning. Får hjärtklappning när jag tänker på det. Glad och nervös över att inte hinna köpa biljett. 
 

Sommar

Saknar sommar så fruktansvärt mycket. Har dock sett den bästa sidan av vintern idag. Gick en promenad med pappa längst älven och det var så vackert att det gjorde ont. 
Köpt 2hand-film nu. Tiopack och nu ska det fotas! Taggad till 1000. 
Börjar planera sommaren, söka jobb. Finns så lite tid och så mycket att göra. Vill resa, måste jobba, vill på festival och sen ska man ju klämma in att vara i stugan någonstans också. Sen Agnes, vill ju vara med Agnes hela sommaren. Gud.
 

2013-01-11

Har skannat in rullen jag fotade med i sommras och i höstas. Den va gammal så många bilder fösvann eller blev konstiga. Men några blev helt ok i alla fall. Fast dock bättre ej inskannade.
 
Fredag. Dödstrött. Sov när jag kom hem efter skolan. Vill sova hela helgen.
 
 
 
 

I need you here today

Här är den första polaroidbilden. Den blev ju som ni ser inte exponerad i ena hörnet och jag hoppas verkligen att det bara handlar om första bilden. Annars funkade kameran bara fint.
 
Sitter kvar på skolan första skoldagen och väntar på att tiden ska gå. Det var enklare att överleva denna dag än jag trodde det skulle vara.
 
Lyssnar på joy division och försöker att inte tänka så mycket
 

Mer kameror

Kolla vad fint jag köpte på kupan för några dagar sen! Två nya kameror!!! Och engångsblixtar och 110 film!!!! Åh vill ha sommar så det inte är så jävla svårt att fota. 
Men ska nog våga ta min första polaroidbild ikväll i alla fall.

But I'm going to meet the one I love So please don't stand in my way

Bilder från en premenad i julas.
 
Är förkyld och trött och har mensvärk så idag gör jag inte ett piss. Skulle vilja orka något men gör fan inte det.
Gud, känner mig hatisk idag. Det är nog bra att jag bara ligger hemma. 
 
Det är läskigt när ett annat liv plötsligt börjar forma sig i mitt huvud och när saker som jag förut har sett som befriande plötsligt blir så otroligt begränsande. 
 
 
 
 

Fifteen minutes with you

Okej vet att det är olika ljus på alla bilder och ja det ser knäppt ut men jag varken kan eller orkar redigera, så... Från en trevlig fika i alla fall.

Har haft världens bästa vecka med Agnes. Fy fan vad bra jag har haft det. Nu ligger jag som ett vrak i min säng och känner mig orkeslös. Har ont i hjärtat, gråter då och då, saknar och lyssnar på smiths(för övrigt är det världens bästa band, lovar.) Borde verkligen ta mig för att göra något. Typ fånga solen så d-vitaminbristen inte går helt över styr. 
 
Ja, nu ska jag ut och gå. 
 

RSS 2.0